1001 Nights – Oslo Bellydance Festival 2017, 27 – 29 October

 Queenie Oslo MagedansKhalidagrønn

Double Trouble!!! Both QUEENIE and KHALIDA back in Oslo! They will perform in the show on Saturday + teach workshops during the weekend. Stay tuned for schedule. Tickets for the show available after this weekend on www.oslokonserthus.no

 magedans

1001 Natt – Oslo Magedansfestival feirer sitt 17nde år i 2017 og er dermed en av Europas absolutt mest utholdenede magedansfestivaler. For 1 7nde år på rad blir det festforetilling i Oslo Konserthus. Datoen er lørdag 28.  Oktober. Som vanlig blir det også fredagsshow i dansestudio (Rosenkrantzgt. 7 i Oslo sentrum) der både kjente og ukjente oppvisningsdansere får vist sine kunster.

Billetter til lørdags-forestillingen kjøper du hos www.oslokonserthus.no  samt på Posten, 7-eleven og Narvesen.

I tillegg til helgens show, blir det også en rekke spennende workshops hele laaaanghelgen. Vi er så heldige å ha både Queenie og Khalida som gjestedansere/instruktører. Det blir også en rekke andre superflotte dansere fra nær og fjern, disse annonseres på disse sidene samt FaceBook i tiden fram mot festivalen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lamya LAMYA TAOUSSI – stjerneskuddet fra Marokko/Norge. Lamya holder også kurs i Marokkansk dans denne helgen,Mer informasjon om helgens workshops  her.

magedansfestival Zoe and Joanna – en flott, eksotisk duo som holder til i Bergen hvor de både underviser og opptrer med magedans og fusion. Noe av det mer spennende på magedansfronten i Norge for tiden

i SIRI YDSTIE – En av landets ledende magedanserinner, innehaver av Oslo Magedansstudio og populær gjestedanser/instruktør både i Norge og utlandet. (www.oslomagedans.com). I tillegg til magedansen er Siri også sertifisert instruktør i både Zumba, Hula-Hula og Yioga. Denne helgen blir det introduksjonskurs i Hula-hula. Mer informasjon om helgens workshops  her. (Se også www.oslohula.com)

alta HONEY HIPS fra Alta Magedansstudio, med Ingunn Lyngstad i spissen, stiller opp i år igjen, klare for nok en gang å ta publikum med storm. (www.altamagedans.no)

Magedans BELLYSTARS – Oslo Magedansstudios egen dansegruppe, ledet av Siri Ydstie, som i år har med forsterkninger både fra Alta og Tromsø (www.oslomagedans.com)

For mer informasjon, følg oss på  FaceBook

bellydance