1001 Nights – Oslo Bellydance Festival 2017, 27 – 29 October

save the date!!!

Mer info kommer med det første. Følg oss også på FaceBook

 

 

 

 

 

 Nights – Oslo Bellydance Festival 2016

 16 – 20 November

1Jillina001 Natt – Oslo Magedansfestival feirer sitt 16nde år i 2016 og er dermed en av Europas absolutt mest utholdenede magedansfestivaler. For 16nde år på rad blir det festforetilling i Oslo Konserthus. Datoen er lørdag 19. November. Som vanlig blir det også fredagsshow i dansestudio (Rosenkrantzgt. 7 i Oslo sentrum) der både kjente og ukjente oppvisningsdansere får vist sine kunster.

Billetter til lørdags-forestillingen kjøper du hos www.oslokonserthus.no  samt på Posten, 7-eleven og Narvesen.Jillinablå

I tillegg til helgens show, blir det også en rekke spennende workshops både onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag, så hold av hele laaaanghelgen. Vi er så heldige å ha Jillina fra USA som holder kurs på onsdagen (OBS! Jillina opptrer ikke i Oslo Konserthus i år), i tillegg årets gjestedanser Lena Helt (se under) samt en rekke andre dyktige instruktører. Se timeplan her

I tillegg til magedans i ulike former, har du mulighet til å lære deg tahitisk dans (hula-hula) samt marrokansk dans denne helgen, Mer informasjon om helgens workshops  her.

 

Årets store gjestestjerne er ingen ringere enn Lena Helt fra Sverige. Lena er en 893063_10151582426420505_1392350942_oav de virkelige pionerene innen magedans i Skandinavia og hun var en av dem som lærte opp de aller første norske magedanserne da danseformen hadde sin spede begynnelse her i landet for et par tiår siden. Lena innehar en enestående kunnskap om egyptisk dans og kultur iogmed at hun har bodd i Kairo og jobbet som proffesjonell danser. Hun er kanskje aller best kjent for sin fantastiske shaaby, men er også en usedvanlig talentfull danser inne samtlige sjangre av orientalsk dans. I tillegg er hun en både morsom og generøs instruktør, så vi gleder oss voldsomt både til å se henne på scenen i Oslo Konserthus samt hennes workshops lørdag og søndag under festivalen.

 

 

 

 

 

I tillegg til Lena kan vi friste med følgende gjestedansere:

12722547_1038563006216528_20830725_o Vinneren av åets Dancer of the Year-konkurranse i proff-kategorien; Annah of Sweden. En helt fabelaktig danser som dere bare kan glede dere til å se. Annah kommer også til å undervise workhop på fredag dagtid, mer informasjon om helgens workshops  her.

anna2 ANNA BARNER SARP fra Danmark. En danser og instruktør vi bare ikke får nok av :) Hun kommer også til å holde workshops både torsdag og lørdag, mer informasjon om helgens workshops  her. (www.annabarner.dk)

lamya LAMYA TAOUSSI – stjerneskuddet fra Marokko/Norge. Lamya holder også kurs i Marokkansk dans denne helgen,Mer informasjon om helgens workshops  her.

339310_10150774396170402_5063726_o ISA – Englands kanskje aller flotteste og mest allsidige danser. Hun tok konserthuset med storm ifjor med en uforglemmelig sverddans, og er tilbake iår etter sterkt ønske fra publikum  (www.ukbellydancer.com)

1053346_384842614949262_1953990860_o  NIRMEL – en av Norges flotteste og mest allsidige dansere, underviser og opptrer i Oslo og Drammen, men er også en flittig benyttet gjesteinstruktør og stjernedanser ved magedansarrangementer landet rundt. Dette er første gang vi ser henne på scenen i Oslo Konserthus.

magedansfestival Zoe and Joanna – en flott, eksotisk duo som holder til i Bergen hvor de både underviser og opptrer med magedans og fusion. Noe av det mer spennende på magedansfronten i Norge for tiden

i SIRI YDSTIE – En av landets ledende magedanserinner, innehaver av Oslo Magedansstudio og populær gjestedanser/instruktør både i Norge og utlandet. (www.oslomagedans.com). I tillegg til magedansen er Siri også sertifisert instruktør i både Zumba, Hula-Hula og Yioga. Denne helgen blir det introduksjonskurs i Hula-hula. Mer informasjon om helgens workshops  her. (Se også www.oslohula.com)

alta HONEY HIPS fra Alta Magedansstudio, med Ingunn Lyngstad i spissen, stiller opp i år igjen, klare for nok en gang å ta publikum med storm. (www.altamagedans.no)

Magedans BELLYSTARS – Oslo Magedansstudios egen dansegruppe, ledet av Siri Ydstie, som i år har med forsterkninger både fra Alta og Tromsø (www.oslomagedans.com)

For mer informasjon, følg oss på  FaceBook

bellydance

Workshops Onsdag 16 November – Søndag 20 November; Jillina, Lena Helt, Annah of Sweden, Lamya, Anna Barner Sarp, Siri Ydstie

I tillegg til magedans i ulike former, har du mulighet til å lære deg tahitisk dans (hula-hula) samt marrokansk dans denne helgen, Mer informasjon om helgens workshops  her.

bellydance