Dansegruppe

VÆRE MED I DANSEGRUPPE hos OSLO MAGEDANSSTUDIO?

Lyst å gjøre mer ut av dansen enn den ukentlige trimmen? Bli med i dansgruppe, da vel.

Som de fleste sikkert allerede vet, har Oslo Magedansstudio dansegruppa Bellystars (https://www.facebook.com/BellystarsOslo). Denne gruppa har holdt på lenge og opptrådt ved en lang rekke tilstelninger, både private selskaper, firmatilstelninger, og festivaler, samt hevdet seg i en rekke internasjonale magedanskonkurranser. Nå prøver vi å dra i gang også en gruppe for dansere som ikke har fullt så høye ambisjoner. Damer som bare ønsker å kose seg med dansen, men som samtidig ønsker den ekstra inspirasjonen som det gir å være med i en dansegruppe.

Vi har en times gruppetreninger onsdagskvelder etter ordinære kurs, samt en søndag i måneden (vi blir enige om dato) som vil vare litt fler timer. Vi jobber med teknikk, kombinasjoner, formasjoner, synkronisering, kostymetilpasning, individuell feedback. Etter Påske brukes tiden fremst til å forberede et gruppeinnslag til Dansens Dager der vi opptrer på Operataket i Oslo Senrum. Dette er søndag 28. April. For de som ønsker, blir det også anledning til å opptre i flere andre arrangementer i løpet av våren / sommeren.  Ønsker du å gjøre et soloinnslag, får du hjelp med dette også.

Ved å være med i dansegruppe vil du oppleve en raskere utvikling som danser enn på de ordinære kursene. Det skal likevel ikke stikkes under en stol at for de fleste er den sosiale biten minst like viktig; dansegruppe-treninger er usedvanlig sosiale og hyggelige. I blant kan det også hende at vi finner på ting sammen utenom treningen.

Dansegruppa er et tilbud til deg som allerede følger, eller tidligere har fulgt, ordinære kurs hos Oslo Magedansstudio. Kommer du «utenifra» ønsker vi at du først følger ordinære kurs et par måneder før du blir med på gruppetreningene, bare sånn at du vet at du trives med den måten vi jobber på. Deltagelse koster kr 990,- i måneden. Dette inkluderer både dansegruppetrening og all annen trening hos Oslo Magedansstudio (det er altså ikke i tillegg til, men istedenfor, de 490,- dere medlemmer allerede betaler). Fast oppdrag/autotrekk påkrevd, ingen bindingstid, kun en måned oppsigelsestid. Les om ordinært medlemsskap her: http://www.oslomagedans.com/oslo-magedans/Har du spørsmål / ønsker mer informasjon? Huk tak i Siri, leder for gruppa, eller ett av medlemmene, evt send en e-post til post@oslomagedans.com

For å se litt mer hva vi driver med, følg oss på våre FaceBook-sider:

https://www.facebook.com/OsloMagedans

https://www.facebook.com/BellystarsOslo

https://www.facebook.com/Kjerringer

Velkommen som en av oss 🙂

Magedanserinner-før-show

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *