Bellystars

MAGEDANSGRUPPER hos OSLO MAGEDANSSTUDIO

magedans

Dansegruppa SØSTRENE er åpen for alle Oslo Magedansstudios kursdeltagere som ønsker å gjøre litt mer ut av dansen enn bare den ukentlige trimmen. Som medlem av dansegruppa har man mulighet til å jobbe mer målrettet med dansen, opptre ved ulike anledninger, samt, ikke minst, være del av en veldig hyggelig og sosial gjeng. SØSTRENE er åpen for for alle som går på nybegynner 2 eller høyere nivå og som liker å opptre (eller ønsker å prøve det).
Blant SØSTRENE plukkes det ut dansere til å være med når vi opptrer som BELLYSTARS, Oslo Magedansstudios proff-gruppe. BELLYSTARS opptrer ved festivaler, privatarrangementer, dansekonkurranser osv, og flere av danserne gjør også betalte solo-oppdrag med jevne mellomrom, samt underviser i magedans. Dansere velges ut fra gang til gang og utifra teknisk dyktighet, sceneutstråling, matching med øvrige dansere mht størrelse, energi, kostyme osv. For SØSTRE over 40 år som er danseteknisk dyktige samt har utpreget skuespillertalent, vil det også være mulighet å danse i gruppa KJERRINGER, Oslo Magedansstudios humor-dansegruppe. For hula-dansere er det også mulig å være med i vår hula-dansegruppe OSLO OHANA.
SØSTRENE betaler kr 1000,- i mnd (autotrekk påkrevd) som inkluderer alle kurs og workshops (unntatt der vi har innleid instruktør utenifra), ekstratreninger i helgene når vi har lyst til det, inntil en privattime i semesteret om man ønsker, gratis lån av studio til egentrening om det er ledig tid, lån av gruppekostymer til opptredener ved avslutningsfester og lignende (man forventes også å skaffe seg et eller fler private kostymer). Det er ingen bindingstid på medlemskap i SØSTRENE, men det gis heller ikke noen permisjon dersom man er syk, reiser bort el.l. Har man i en periode ikke anledning til å møte på kurs og treninger, har man fortsatt adgang til gruppas lukkede nettforum på FaceBook som bl.a. inkluderer videoer av koreografiene vi jobber med, og kan på den måten holde seg oppdatert. Denne ordningen er nødvendig for å ha en viss stabilitet og forutsigbarhet – uten det ville det vært umulig å drifte gruppa.
Dansegruppa har treninger torsdager 17 – 19.15. Vi avtaler fra gang til gang hva vi skal jobbe med, og deltagerne kommer de gangene vi skal jobbe med noe de trenger/ønsker. Noen møter på samtlige treninger, andre kommer bare et par ganger rett før opptreden. Man styrer selv hvor ofte man kan/vil møte opp. Når man skal være med og opptre, er det selvsagt et krav at man er med på øving tilstrekkelig mange ganger til at man behersker det man skal danse og ikke ødelegger for øvrige gruppemedlemmer.
Når de ordinære kursene er slutt fortsetter dansegruppene å trene også i ferietid. Er det ønsker for workshops i spesielle temaer, koreografier man har lyst å gjøre, gjør vi det vi kan for å oppfylle ønskene til medlemmene i dansegruppa. Men altså; man er med på det man har tid og lyst til, og vi har full forståelse for at dette vil variere etter hvor stort arbeidstrykk man har på jobb og hvor mye familien krever.
Planer for kommende semester:
Utendørstrening i Januar. Bellystars Holiday on Ice i Januar/Februar (video). Ludo-magedansernes fotoshoot. Bellystars & Friends studioshow i April. Dansegruppas heldags i Moss med pole og loop og magedans. Oslo Ohana på stranda en godværsdag i Mai/Juni (video). Forberedelser til 1001 Natt – Oslo MAgedansfestivals 20 års jubileum i /OktoberNovember samt Danish Open magedanskonkurranse og show i København i November. OG sannsynligvis en god del danseoppdrag, foto- og videoshoots og masse annen morro vi finner på underveis.
Velkommen som en av oss 🙂

Magedanserinner-før-show

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *