Bellystars

MAGEDANSGRUPPE

magedansOslo Magedansstudio har tre dansegrupper; magedansgruppa BELLYSTARS, som opptrer på firmatilstelninger, festivaler, deltar i konkurranser, og tar danseoppdrag av ulike slag, den uhøytidelige dansegruppa KJERRINGER som er forbeholdt dansere over 40 år og som gjør humoristiske innslag ved passende anledninger, samt den nystartede «aspirantgruppa» BELLYSISTERS som favner alle som liker å opptre og som har lyst å gjøre mer ut av dansen enn den ukentlige trimmen men uten at det blir for pretensiøst.

Dansegruppene består av kursdeltagere ved Oslo Magedansstudio. I tillegg til de ukentlige kurskveldene, trener vi sammen de fleste torsdager (enkelte uker kun aspirantgruppa eller kun proff-gruppa – avtales fra uke til uke på vår lukkede FaceBook-gruppe). Før opptredener blir det selvsagt ekstra mye trening, mens det i andre perioder kan være litt roligere. Vi jobber med koreografier som skal brukes i Oslo Konserthus under 1001-festivalen, gruppedanser, solodanser, innslag til våre jevnlige restaurantkvelder på Restaurant Persia, gruppedanser til sommer- og juleavslutningene i dansestudio, innslag til Al Farah-festen osv.

magedans Vi har plass til et begrenset antall nye, ivrige dansetalenter. Vi søker deg som er interessert i å gjøre mer ut av magedansen enn den ukentlige treningen. Du må ha noe erfaring med å opptre og ha en god grunnleggende teknikk innen magedans. Vi er ikke nødvendigvis ute etter deg som har holdt på lengst, viktigere er vilje, evne og mulighet til å stå på litt ekstra, evnen til å passe inn i en gruppe (dvs at utpregede solodansere kanskje ikke er de mest aktuelle medlemmene), musikalitet og sceneutstråling. Det er et krav at du følger minimum et av Oslo Magedansstudios ukentlige kurs og har gjort det over tid, samt blir med på det du kan av workshops utenom – det er her du lærer de koreografiene gruppa jobber med. Vi har gruppetrening de fleste torsdager kl 17-19.15,  samt ved behov andre dager etter avtale. Man må også regne med å øve hjemme. Stabilt oppmøte er helt essensielt. Som medlem betaler man en fast månedsavgift og har da adgang til samtlige kurs på timeplanen (Magedans, Dance/Zumba, hula-hula, yoga. Man må melde se på på vanlig vis da enkelte kurs blir fulle, men alt er inkludert i månedsavgiften) helgekurs og workshops som settes opp med jevne mellomrom (gruppemedlemmene kan også komme med ønsker om det er noe spesielt de ønsker workshops i). Ta kontakt om du ønsker mer informasjon, vi gleder oss til å høre ifra deg.

mail: post@oslomagedans.com, mobil: 91836653 (Siri)

Magedans

Magedans

Magedanserinner-før-show

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *