Bellystars

MAGEDANSGRUPPER hos OSLO MAGEDANSSTUDIO

magedans

Dansegruppa SØSTRENE er åpen for alle Oslo Magedansstudios kursdeltagere som ønsker å gjøre litt mer ut av dansen enn bare den ukentlige trimmen. Som medlem av dansegruppa har man mulighet til å jobbe mer målrettet med dansen, opptre ved ulike anledninger, samt, ikke minst, være del av en veldig hyggelig og sosial gjeng. SØSTRENE er åpen for for alle som går på nybegynner 2 eller høyere nivå og som liker å opptre (eller ønsker å prøve det).
Blant SØSTRENE plukkes det ut dansere til å være med når vi opptrer som BELLYSTARS, Oslo Magedansstudios proff-gruppe. BELLYSTARS opptrer ved festivaler, privatarrangementer, dansekonkurranser osv, og flere av danserne gjør også betalte solo-oppdrag med jevne mellomrom, samt underviser i magedans. Dansere velges ut fra gang til gang og utifra teknisk dyktighet, sceneutstråling, matching med øvrige dansere mht størrelse, energi, kostyme osv. For SØSTRE over 40 år som er danseteknisk dyktige samt har utpreget skuespillertalent, vil det også være mulighet å danse i gruppa KJERRINGER, Oslo Magedansstudios humor-dansegruppe. For hula-dansere er det også mulig å være med i vår hula-dansegruppe (som foreløpig ikke har noe eget navn.)
SØSTRENE betaler kr 1000,- i mnd (autogiro påkrevd) som inkluderer alle kurs og workshops (unntatt der vi har innleid instruktør utenifra), ekstratreninger i helgene når vi har lyst til det, inntil en privattime i semesteret om man ønsker, gratis lån av studio til egentrening om det er ledig tid, lån av gruppekostymer til opptredener ved avslutningsfester og lignende. Det er ingen bindingstid på medlemskap i SØSTRENE, men det gis heller ikke noen permisjon dersom man er syk, reiser bort el.l. Har man i en periode ikke anledning til å møte på kurs og treninger, har man fortsatt adgang til gruppas lukkede nettforum som bl.a. inkluderer videoer av koreografiene vi jobber med, og kan på den måten holde seg oppdatert. Denne ordningen er nødvendig for å ha en viss stabilitet og forutsigbarhet – uten det ville det vært umulig å drifte gruppa.
Dansegruppa har treninger tirsdager 19.30 – 21 og torsdager 17 – 19.15. Vi avtaler fra gang til gang hva vi skal jobbe med, og deltagerne kommer de gangene vi skal jobbe med noe de trenger/ønsker. Noen møter på samtlige treninger, andre kommer bare et par ganger rett før opptreden. Man styrer selv hvor ofte man kan/vil møte opp, men når man skal være med og opptre, er det selvsagt et krav at man er med på øving tilstrekkelig mange ganger til at man behersker det man skal danse og ikke ødelegger for øvrige gruppemedlemmer.
Kommende prosjekter: SØSTRENE opptrer under Hauken i Redet-forestillingen på Rommen i Januar med to koreografier fra nybegynner 2-kurset. BELLYSTARS reiser  til Stockhom for å opptre under gala-forestillingen til Layali-festivalen i Mars samt til Frankfurt for å danse show der i April. SØSTRENE opptrer i Sandvika til våren og både SØSTRE og BELLYSTARS danser på Operataket i forbindelse med Dansens Dager. Istedenfor sommeravslutning 2019, legger vi opp til et show på en større scene: det blir fremst et BELLYSTARSshow der det danses både nye og kjente koreografier, men vi ønsker at alle skal få være med så det blir også et par SØSTER-innslag, samt at vi planlegger en dans der alle er på scenen samtidig. Det blir også inviterte gjestedansere. Jevnlige restaurantkvelder der dansere som kvalifiserer til BELLYSTARS eller nesten, opptrer i solo og gruppe for et entusiastisk publikum. Vi andre er med som heiagjeng og har det alltid veldig hyggelig. Dette gjør vi en fredagskveld ca annenhver måned. Også kommer det helt sikkert flere prosjekter, helt avhengig av hva gruppas medlemmer ønsker å drive med.

Magedanserinner-før-show

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *