Bellystars

VÆRE MED I DANSEGRUPPE hos OSLO MAGEDANSSTUDIO?

magedans

Over nyttår forsøker vi dra i gang en ny «rekrutteringsgruppe»: Dvs glade amatører som ønsker å gjøre litt mer ut av dansen enn bare den ukentlige trimmen. Som medlem av dansegruppa har man mulighet til å jobbe mer målrettet med dansen, opptre ved ulike anledninger, samt, ikke minst, være del av en veldig hyggelig og sosial gjeng. Gruppa er åpen for for alle som går på nybegynner 2 eller høyere nivå og som liker å opptre (eller ønsker å prøve det).
Vi har et par prosjekter i løpet av våren, og vil gjerne komme i kontakt med kursdeltagere som har lyst å være med.
For de som har ambisjoner samt tid og talent, er det mulig å være med når vi opptrer som BELLYSTARS, Oslo Magedansstudios proff-gruppe. BELLYSTARS opptrer ved festivaler, privatarrangementer, dansekonkurranser osv, og flere av danserne gjør også betalte solo-oppdrag med jevne mellomrom, samt underviser i magedans. Dansere velges ut fra gang til gang og utifra teknisk dyktighet, sceneutstråling, matching med øvrige dansere mht størrelse, energi, kostyme osv. For dansere over 40 år som er danseteknisk dyktige samt har utpreget skuespillertalent, vil det også være mulighet å danse i gruppa KJERRINGER, Oslo Magedansstudios humor-dansegruppe. Danser du hula-hula vil vi også gjerne ha deg med når vi opptrer som hula-dansegruppa OSLO OHANA.
Deltagere i dansegruppa betaler kr 1000,- i mnd (autotrekk/fast oppdrag påkrevd. Det er ingen bindingstid, men vi har en måneds oppsigelsestid). Dette kommer IKKE i tillegg til de 490,- som er ordinær medlemspris så dersom du er medlem allerede, legger du bare på 510,-) som inkluderer alle kurs og workshops (unntatt der vi har innleid instruktør utenifra), ekstratreninger når vi har lyst til det, inntil en privattime i semesteret om man ønsker, gratis lån av studio til egentrening om det er ledig tid, lån av gruppekostymer til opptredener ved avslutningsfester og lignende (vi har kostymer i ALLE størrelser!) Det er ingen bindingstid på medlemskap, men det gis heller ikke noen permisjon dersom man er syk, reiser bort el.l. Har man i en periode ikke anledning til å møte på kurs og treninger, følger man med via gruppas lukkede FaceBookgruppe. Her finnes videoer av koreografier, her avtaler vi treninger, deler tips osv. Som medlem i gruppa må man også være medlem i FaceBook-gruppa for å holde seg oppdatert og må selv ta ansvar for å følge med på beskjeder, avtaler osv. Denne ordningen er nødvendig for å ha en viss stabilitet og forutsigbarhet og for å i det hele tatt gjøre det mulig å drifte gruppa.
Dansegruppa har trening på søndager. Annehver søndag for rekrutteringsgruppa og annenhver søndag for BELLYSTARS. Alle er velkomne til alle treningene, men opplegg og nivå vil være ulikt. Rett før opptredener pleier vi også å avtale ektratreninger på andre ukedager. Vi avtaler fra gang til gang hva vi skal jobbe med, dette legges ut på FaceBook-gruppa. Man styrer selv hvor ofte man kan/vil møte opp. Når man skal være med og opptre, er det selvsagt et krav at man er med på øving tilstrekkelig mange ganger til at man behersker det man skal danse og ikke ødelegger for øvrige gruppemedlemmer. Basic teknikk samt koreografier undervises på de ordinære kursene samt online, når vi møtes som gruppe går vi videre fra det som allerede er innlært på disse timene.
Når de ordinære kursene er slutt fortsetter dansegruppene å trene også i ferietid. Er det ønsker for workshops i spesielle temaer, koreografier man har lyst å gjøre, gjør vi det vi kan for å oppfylle ønskene til medlemmene i dansegruppa, det er bare å si ifra.
Har du spørsmål / ønsker mer informasjon? Huk tak i Siri, leder for gruppa, eller ett av medlemmene, evt send en e-post til post@oslomagedans.com

For å se litt mer hva vi driver med, følg oss på våre FaceBook-sider:

https://www.facebook.com/OsloMagedans

https://www.facebook.com/BellystarsOslo

https://www.facebook.com/Kjerringer

Velkommen som en av oss 🙂

Magedanserinner-før-show

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *