HULA/ORI TAHITI

 

Hula-hula / Tahitisk dans

Lik oss på FaceBook og følg med på events osv: Ori Tahiti Oslo, Norway

NYTT ONLINE-kurs i magedans og hula-hula for nybegynnere i Januar 2022

5 uker der man lærer grunnleggende teknikk og bevegelser samt en bitteliten, enkel koreografi.
Når: mandager kl 17 – 17.45 for magedans og kl 18 – 18.45 for hula-hula (opptak av sendingen blir liggende så det gjør ingenting om tidspunkt ikke passer, du kan se det når du vil).
Hvor: hjemme i din egen stue, på terassen, i parken, på hytta … du velger selv!
Oppstart: mandag 10. Januar.
Pris: 400,- som inkluderer både magedans og hula-hula. For medlemmer er kurset gratis
Påmelding: send en mail til post@oslomagedans.com samt vipps kursavgift til 91836653. Merk betalingen med ONLINE MANDAG.
Informasjon: post@oslomagedans.com

 

5-ukers ONLINEKURS i hula-hula / Ori Tahiti for litt øvet starter tirsdag 11. Januar
Dette 5-ukers kurset er for deg som allerede kjenner til de grunnleggende bevegelsen innen hula-hula.
Her går vi videre samt setter nye og gamle bevegelser sammen til små kombinasjoner. Det blir flere nye kombinasjoner denne gangen, men ingen hel koreografi.
Tid: Tirsdager kl 18 – 18.45 livestreaming via lukket gruppe på FaceBook. Videoen blir liggende så du kan se klassen i etterkant dersom du ikke rekker å være med kl 18. Oppstart 11. Januar
Pris: kr 400,- (Inkludert i prisen er også et 5-ukers kurs i magedans på litt øvet+ nivå dersom du ønsker å danse magedans også. Det går tirsdager kl 17 – 17.45 via samme gruppe.)
Påmelding/info:send en mail til post@oslomagedans.com samt vipps kursavgift til 91836653. Merk betalingen med ONLINE TIRSDAG.

 

Dansen passer for alle damer uansett alder, form og kroppsfasong og er fabelaktig trim med en deilig smak av sommer.

Påmelding/info: post@oslomagedans.com

 

 

 

Lær deg å danse Hula-Hula som en innfødt! Sommerfølelse og sydhavsstemning garantert, helt uavhengig av hva gradestokken viser 🙂 Vi tilbyr kurs i Hula-hula / Tahitisk dans i Oslo Magedans sitt studio i Bentsebrugt. 11b på Torshov. Hos oss kan man også booke lynkurs i danseformen til f.eks utdrikningslag, kick-off, konferanse osv. Vi tilbyr også danseoppvisninger i Tahitisk Hula. Oppvisninger med 1 – 3 dansere. Ta kontakt for pris og annen info. Mail: post@oslomagedans.com Mobil: 91836653

 

 

 

 

Hula i utdrikningslag: Hula-hulakurs i utdrikningslag er alltid morsomt og populært. Vi tilbyr en times lynkurs der deltagerne lærer grunnleggende bevegelser og trinn som så settes sammen til en liten koreografi til en fengende polynesisk pop-låt. Låta vi bruker får dere med dere fra oss så dersom dere vil fortsette å danse utover dagen/kvelden, har dere musikken. Studio er i Rosenkrantzgt. 7 i sentrum, eller vi kan komme til dere (kjøretillegg). Prisen er kr 1900,- Inkl lån av blomsterkranser og bastskjørt. Ta kontakt på post@oslomagedans.com eller mobil 91836653 om det er noe dere lurer på. Hula-Hula er både morsomt og inspirerende og gir en herlig følelse av sommer.

Lik oss på FaceBook og følg med på events osv: Ori Tahiti Oslo, Norway

Hula TV2

Se vår dansegruppe (som bl.a. består av Oslo Hulas to instruktører Siri og Lisa) danse Hula-hula på TV2: https://www.tv2.no/v/1292809/

 

 

 

Kort om danseformene Hawaiisk Hula og Tahitisk dans:

Tahitisk dans (Ori Tahiti) kan grovt deles inn i to ulike stiler: Aparima som ligner Hawaiisk Hula (se under) samt Otea som er raskere bevegelser til heftige trommer. Det er i Tahitisk dans man finner de karakteristiske bastskjørtene samt topper laget av kokosnøtter eller kamskjell. Dansen har i senere tid fått en renessanse på Tahiti og øvrige Stillehavsøyer, og det arrangeres forestillinger og dansekonkurranser – ofte med opptil 100 dansere på scenen samtidig og med deltagere og publikum tilreisende fra hele verden. Det danses med masse raske hoftebevegelser og det er umulig å ikke bli revet med av de heftige rytmene.

Hula-dans er en viktig del av den Hawaiske kulturen. Etter tradisjonen danses det til sanger som handler om øygruppas myter, historier, viktige hendelser og personligheter. Bevegelsene er myke og håndbevegelsene illustrerer det sangene handler om. Hawaiisk Hula deles grovt inn i Kahiko (old style, dvs før folk fra nordvest inntok øygruppa) og Auana (modern style, dvs etter Europeernes ankomst) Dansen gir bevegelighet, kroppsholdning, musikalitet og glede. Både Ori Tahiti og Hawaiisk Hula er fabelaktige trimformer. Det er ikke noe hopp eller høye spark så også du som er i dårlig form eller er overvektig el kan uten problem delta. Sommerfølelse er garantert, selv i verste mørketida 🙂

Om instruktøren:

Siri Ydstie har jobbet som profesjonell magedanserinne og instruktør de siste 20 årene og har før dette også erfaring som jazzdanser/instruktør og aerobicsinstruktør. Hun driver Oslo Magedansstudio der Hula-hula-kursene avholdes. Siri begynte å danse hula-hula for en rekke år siden, men tok sin instruktørutdannelse først i 2013. Hun har instruktørutdannelse både fra MAIKEA Group og fra TE TUAMARAMA int. School, samt studieopphold både på Tahiti og Hawai’i samt i Los Angeles. Siri er leder og koreograf for Hula-dansegruppa ved Oslo Magedansstudio. Siri underviser torsdagsklassen for litt øvet i Rosenkrantzgate 7 i sentrum, samt er med jevne mellomrom gjesteinstruktør i Hula-hula rundtomkring i Norge samt i det store utland (workshops i 2019 bl-a. i Frankfurt og København).

hula-hula

2 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *