OSLO MAGEDANSSTUDIOS INSTRUKTØRER

Siri Ydstie begynete å danse allerede som 5-åring, magedans oppdaget hun i 1998. Hun eier og driver Oslo Magedansstudio og har jobbet fulltid med undervisning og opptredener i nettopp magedans siden 2000. I tillegg til kurs i eget dansestudio, er hun også en ettertraktet gjesteinstruktør og oppvisningsdanserinne både i Norge og verden forøvrig. Hun har sin magedansutdannelse hovedsakelig fra Egypt og USA, hvor hun har gått i lære hos noen av verdens ledende dansere og pedagoger. Hun reiser jevnlig til Midt-Østen for å fordype sin forståelse for dansen og kulturen, fremst til Egypt, men hun har også vært i Marokko bl.a. i forbindelse med innspillingen av en CD med magedansmusikk, og er nå innleid som kurs-og reiseleder fort nettopp Marokkoturer (se mer info på www.ioj.no). Siri er også NAF-autorisert instruktør og jobbet en årrekke som instruktør hos StudentIdretten, hun er utdannet Yoga-instruktør fra Yandara i Mexico, og har instruktørutdannelse innen Tahitisk dans (Hula-hula) fra to ulike skoler (Te Tuamarama og Maikea) i tillegg til å være ZUMBA-instruktør. Ved siden av magedanskursene, underviser hun ukentlige hula-, yoga- og Zumba-timer i eget dansestudio. Siri har også lært opp en rekke andre magedansinstruktører gjennom Norges Danseforbund sitt utdanningssystem. Hun har en Cand Mag-grad fra Universitetet i Oslo med fagene Engelsk, Psykologi og Religionshistorie.

i 

Foruten Siri underviser også Catherine hos Oslo Magedansstudio. Hun har lært magedans først ved Oslo Magedansstudio men har også vært på studietur både til Kairo og et utall andre steder der det har vært arrangert kurs med anerkjente master-instruktører. Hun er sertifisert magedansinstruktør ved Norges Danseforbund og er en uhyre populær instruktør. Som oppvisningsdanserinne opptrer hun for det meste med dansegruppa BELLYSTARS – Oslo Magedansstudios egen magedansgruppe. I tillegg til magedans, underviser Catherine også i ZUMBA og Pilates.

BellystarsDK

 

Lamya Nefertiti Taoussi – nyeste tilskuddet til instruktørstaben. Lamya har bakgrunn fra egyptisk magedans, marrokansk folkedans og jazzdans. Hun har gjort seg bemerket som danser både i Norge og verden forøvrig de senere årene, blant annet som vinner av «Dancer of the Year» i folklorekategorien i 2012 og oriental profesjonell i 2015, samt 3. plass i «Danish Open» i 2013 og 1. plass i samme konkurranse i 2015. I sin dans holder Lamya fokus på det tradisjonelle kombinert med det moderne bevegelsesmønsteret i jazzdans, og som instruktør er hun kanskje aller mest opptatt av å dele dansen og dansegleden. Hun skal undervise både i Marrokansk dans og magedans hos Oslo Magedansstudio.

www.oslomagedans.com www.oslomagedans.com