Oslo Magedans

Siden vi i disse Corona-tider må holde stengt, har vi utarbeidet et video-opplegg for våre medlemmer. Mail med linker er allerede sendt (er du medlem og ikke har fått noe ennå, ta kontakt på post@oslomagedans.com), oppdateringer med nye videoer kommer fortløpende resten av måneden. Det blir magedans, hula-hula og yoga. Vi har også opprettet en lukket FaceBook-gruppe hvor vi kommer til å livestreame noen enkeltklasser framover. OBS! Dette er kun for deg som er betalende medlem hos Oslo Magedansstudio.

For ikke-medlemmer som ønsker tilgang til online-opplegget er dette mulig. For Mars (det som er igjen) kr 350,- som vippses til Siri på 91836653,  du får da tilgang til samtlige Mars-videoer og får være med på den ene livestreamingen vi rekker siste uke i Mars. For April; kr 450,- for hele måneden.  Pass på å sende med mail-adressen din. Les mer i eventet her: https://www.facebook.com/events/515515916059774/

Merk at online-opplegg ALDRI kan erstatte faktisk fysisk oppmøte, les mer om hvordan du blir ordentlig (oppmøte-)medlem under:

 

Fra og med 1. Januar 2020 legges driften av Oslo Magedansstudio om. Fra å holde kurs over 6 eller 7 uker der man melder seg på for en kursperiode av gangen og følger dette kurset, melder man seg nå inn som medlem og betaler en fast månedsavgift som så gir adgang til ALLE våre kurs. Man melder seg da ikke på, klassene kjøres etter drop-in-prinsippet. Både magedans, hula-hula, yoga, dance!, Jallabina, Zumba osv. Både de ukentlige timene og frittstående workshops, med påmelding, som settes opp med jevne mellomrom er inkludert i månedsavgiften (unntatt worskhops der vi leier inn instruktør utenifra, som feks ved festivaler o.l.). Månedsprisen er kr 590,-.  Autotrekk-avtale (påkrevd!) med trekk den første i mnd må avtales med banken din. Vi har ingen app eller fancy nettløsning, vi bruker god, gammeldags mail for innmelding og for innsjekking bruker vi penn og papir (og oppfordre alle til heller å sette mobiltlf i flymodus når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler).

Vi har i utgangspunktet ingen bindingstid, men da vi er avhengig av litt stabilitet og forutsigbarhet, er det 3 mnd oppsigelse.

Ønsker man å trene hos oss uten å være medlem, finnes følgende alternativer: Drop-in kr 200,- som betales kontant ved oppmøte (vi tar ikke kort og ønsker at mobilen er avslått/står i flymodus når du er hos oss, så vi ønsker heller ikke vipps. Det finnes massevis av minibanker i dansestudioets umiddelbare nærhet der man ta ut penger). Ved fulle kurs er det ikke anledning til å ta drop-in. For trimklassene våre (yoga, dance, jallabina, zumba, yogalates) er det også mulig å kjøpe klippekort; kr 1700,- for 10 klipp (har du et gammelt klippekort er dette fortsatt gyldig ut 12 mnd etter det ble kjøpt. Ingen endring der). Klippekortene er ikke gyldig på danseklassene (magedans, hula). For workshops utenom de ukentlige klassene, melder man seg på og betaler engangsavgift som før. For medlemmer er disse inkludert i prisen, med unntak av workshops der vi leier inn instruktør utenifra, som f.eks ved festivaler osv)

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oslomagedans.com

 

velkommen til trening med mening 🙂