Oslo Magedans

MEDLEMSSKAP hos OSLO MAGEDANSSTUDIO

Fra og med 1. Januar 2020 legges driften av Oslo Magedansstudio om. Fra å holde kurs over 6 eller 7 uker der man melder seg på for en kursperiode av gangen og følger dette kurset, melder man seg nå inn som medlem og betaler en fast månedsavgift som så gir adgang til ALLE våre kurs. Man melder seg da ikke på, klassene kjøres etter drop-in-prinsippet. Både magedans, hula-hula, yoga, dance!, Jallabina, Zumba osv. Både de ukentlige timene og frittstående workshops, med påmelding, som settes opp med jevne mellomrom er inkludert i månedsavgiften (unntatt workshops der vi leier inn instruktør utenifra, som feks ved festivaler o.l.). Månedsprisen er kr 590,-.  Autotrekk-avtale (påkrevd!) med trekk den første i mnd må avtales med banken din. Vi har ingen app eller fancy nettløsning, vi bruker god, gammeldags mail for innmelding, send mail til post@oslomagedans.com, og for innsjekking bruker vi penn og papir (og oppfordre alle til heller å sette mobiltlf i flymodus når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler).

Vi har i utgangspunktet ingen bindingstid, men da vi er avhengig av litt stabilitet og forutsigbarhet, er det 3 mnd oppsigelse.

Etter å ha holdt dørene stengt i over to måneder, er vi nå i full gang med gode, gammeldagse oppmøtetimer her hos Oslo Magedansstudio. Det er viktig at vi fortsetter å være forsiktige, dvs det er begrenset antall plasser på oppmøtetimene, vi er ekstra nøye med renhold, alle passer på å holde avstand samt benytte håndspriten vi har satt fram. Og ved minste tegn på sykdom enten hos deg selv eller hos noen i din husstand; hold deg hjemme!. Vi prøver også å legge oppmøtetimene slik at de som må benytte offentlig transport ikke kommer midt i rushtiden. Timene er fremst for deg som er medlem, men drop-in er ok ved ledig plass. (Drop-in kr 200,- pr klasse, egne priser for workshops på fler timers varighet) Vi fortsetter samtidig aktiviteten i våre «virtuelle dansestudioer»; videoer på YouTube samt livestreaming via vår lukkede gruppe på FaceBook.

Vanlig medlemsskap, som inkluderer både oppmøtetimer og online-aktivitet kr 590,- pr måned (autotrekk og 3 mnd oppsigelse/binding), kun online-medlemsskap kr 350,- pr mnd, ingen binding. Begge typer medlemsskap gjelder fra 1. til 30. i måneden. For begge medlemsskap inngår både magedans, hula-hula, yoga og Dance! (Zumba). Hjertelig velkommen til oss 🙂 

Påmelding/betaling for online-medlemsskap: send kr 350,- pr vipps til Siri på 91836653 Skriv hva det gjelder («ONLINE») samt e-Mail adressen din (hvis du ikke bruker vipps går det også fint å overføre til bankkonto 05351967090, men husk å skrive hva det gjelder). Link til videoene kommer i mail fortløpende hver gang vi legger ut nytt materiale. Husk også melde deg inn i FaceBook-gruppa vår for å være med på livestreaming: https://www.facebook.com/groups/327039641588314/  (For «vanlig» medlemsskap, send mail til post@oslomagedans.com)
 

Vi oppfordrer også alle til å følge Oslo Magedansstudios sider på FaceBook; https://www.facebook.com/OsloMagedans/ Dette er en åpen side hvor du gratis kan følge med når vi legger ut dansevideoer og annet. Her blir det også korte livestreaminger fra dansegruppene BELLYSTARS og SØSTRENE som har oppmøtetrening på torsdagene framover.

Merk at online-opplegg ALDRI kan erstatte faktisk fysisk oppmøte, vi gleeeeeeeeeder oss til vi igjen kan danse sammen 🙂

 

 

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oslomagedans.com

 

velkommen til trening med mening 🙂