Oslo Magedans

MEDLEMSSKAP hos OSLO MAGEDANSSTUDIO

Fra 1. Januar 2020 ble driften av Oslo Magedansstudio lagt om. Fra å holde kurs over 6 eller 7 uker der man melder seg på for en kursperiode av gangen og følger dette kurset, melder man seg nå inn som medlem og betaler en fast månedsavgift som så gir adgang til ALLE våre kurs. Man melder seg da ikke på, klassene kjøres etter drop-in-prinsippet. Både magedans, hula-hula, yoga, dance!, Jallabina, Zumba osv. Både de ukentlige timene og frittstående workshops, med påmelding, som settes opp med jevne mellomrom er inkludert i månedsavgiften (unntatt workshops der vi leier inn instruktør utenifra, som feks ved festivaler o.l.). Månedsprisen er kr 590,-.  Autotrekk-avtale (påkrevd!) med trekk den første i mnd må avtales med banken din. Vi har ingen app eller fancy nettløsning, vi bruker god, gammeldags mail for innmelding, send mail til post@oslomagedans.com, og for innsjekking bruker vi penn og papir (og oppfordre alle til heller å sette mobiltlf i flymodus når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler).

Vi har i utgangspunktet ingen bindingstid, men da vi er avhengig av litt stabilitet og forutsigbarhet, er det 3 mnd oppsigelse.

Selv om vi – forhåpentligvis – kommer i gang med vanlige oppmøtetimer over nyttår, vil vi fortsette vårt omfattende online-tilbud.
ONLINEmedlemsskap koster kr 390,- pr mnd (fra den 1. til siste i måneden) for de som velger autotrekk med trekk den 1. i måneden. Hvis man heller vil betale med vipps eller vanlig bankoverføring er det OK, men da er prisen kr 450,– for en måned. Ikke noen bindingstid uansett hvilken variant man velger. Husk at medlemsskap gir tilgang både i den gruppa hvor «alt» streames og nybegynnergruppene mandager og tirsdager. Det er litt forrvirrende med ulike grupper, men vi er nødt å gjøre det sånn fordi det er en del som kjøper kun et 5-ukers nybegynnerkurs. De streamede videoene blir liggende ut måneden så man må ikke være med akkurat når det streames, man kan ta det når det passer. I tillegg får man også hver måned en rekke YouTube-videoer som blir liggende til «evig tid».
 
Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oslomagedans.com så skal vi gjøre vårt beste for å oppklare.

Vi oppfordrer også alle til å følge Oslo Magedansstudios sider på FaceBook; https://www.facebook.com/OsloMagedans/ Dette er en åpen side hvor du gratis kan følge med når vi legger ut dansevideoer og annet. Her blir det også korte livestreaminger fra dansegruppene BELLYSTARS og SØSTRENE som har oppmøtetrening på torsdagene framover.

Merk at online-opplegg ALDRI kan erstatte faktisk fysisk oppmøte, vi gleeeeeeeeeder oss til vi igjen kan danse sammen 🙂

 

 

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oslomagedans.com

 

velkommen til trening med mening 🙂