Oslo Magedans

VIKTIG!

 

Fra og med 1. Januar 2020 legges driften av Oslo Magedansstudio om. Fra å holde kurs over 6 eller 7 uker der man melder seg på for en kursperiode av gangen og følger dette kurset, melder man seg nå inn som medlem og betaler en fast månedsavgift som så gir adgang til ALLE våre kurs. Både magedans, hula-hula, yoga, dance!, Jallabina osv. Månedsprisen ligger på kr 590,- men de 20 første som signer får «special price for you, my friend» kr 490,- pr mnd (10 av disse er allerede reservert) som er gyldig hele det første året du er medlem.  Autotrekk-avtale med trekk den første i mnd må avtales med banken din. Vi har ingen app eller fancy nettløsning, vi bruker god, gammeldags mail for innmelding og for innsjekking bruker vi penn og papir (og oppfordre alle til heller å sette mobiltlf i flymodus når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler).

Vi har i utgangspunktet ingen bindingstid, men da vi er avhengig av litt stabilitet og forutsigbarhet, er det 3 mnd oppsigelse.

Ønsker man å trene hos oss uten å være medlem, finnes følgende alternativer: Drop-in kr 200,- som betales kontant ved oppmøte (vi tar ikke kort og ønsker at mobilen er avslått/står i flymodus når du er hos oss, så vi ønsker heller ikke vipps. Det finnes massevis av minibanker i dansestudioets umiddelbare nærhet der man gå og ta ut penger). Ved fulle kurs er det ikke anledning til å ta drop-in. For trimklassene våre (yoga, dance, jallabina, zumba, yogalates) er det også mulig å kjøpe klippekort; kr 1700,- for 10 klipp (har du et gammelt klippekort er dette fortsatt gyldig ut 12 mnd etter det ble kjøpt. Ingen endring der). Klippekortene er ikke gyldig på danseklassene (magedans, hula). For workshops utenom de ukentlige klassene, melder man seg på og betaler engangsavgift som før. For medlemmer er disse inkludert i prisen, med unntak av workshops der vi leier inn instruktør utenifra, som f.eks ved festivaler osv)

Mer info kommer iløpet av Desember.

 

velkommen til trening med mening 🙂