Oslo Magedans

MEDLEMSSKAP hos OSLO MAGEDANSSTUDIO

Har du lyst til å danse jevnlig? Har du lyst å danse mye? Har du lyst til å trene både i studio og i din egen stue alt etter dagsform og tidsklemme? Har du lyst å prøve flere forskjellige danse- treningsformer? Da er medlemsskap hos Oslo Magedansstudio noe for deg. Som medlem betaler du en fast månedsavgift som gir adgang til ALLE våre kurs. Både magedans, hula-hula, yoga, Jallabina/Dance! og evt andre morsomme danseklasser vi måtte finne på å organisere. Både de ukentlige timene og frittstående workshops, som settes opp med jevne mellomrom er inkludert i månedsavgiften (unntatt workshops med eksterne instruktører samt dansegruppetrening – hvis du ikke vil være med i dansegruppa, da ?!) Timeplan finner du her

For «vanlig» medlemsskap, altså medlemsskap der du har tilgang til BÅDE onlinekurs og oppmøtetimer, koster 490,- pr måned der det er påkrevd at man setter opp autotrekk/fast oppdrag. Dette opprettes med trekk den 1. hver måned (til Oslo Magedans v/S. Ydstie, kontonr 05351967090) og gjelder fra første til siste dag i måneden. Du går selv inn på nettbanken din og følger instruksjonene for opprettelse av «fast oppdrag». Rekker du ikke automatisk trekk for den måneden du vil starte, bare setter du opp fast trekk fra og med neste måned og vippser for inneværende måned til 91836653 (Siri H Ydstie). Pass på å sende en mail med skjermdump fra din bank som viser fast oppdrag: post@oslomagedans.com (da får du også link til de lukkede gruppene der online-undervisningen foregår). Vi har ingen bindingstid, men oppsigelse på en måned. Det betyr at du betaler også for måneden etter den måneden du sa opp. Deretter går du selv inn på nettbanken og stopper det faste oppdraget. Oppsigelse  av medlemsskap gjøres enkelt og greit med en mail til post@oslomagedans.com

For kun online-medlemsskap, altså medlemsskap der du kun har tilgang til onlinekurs, koster det 390,- pr måned. Vilkårne er forøvrig akkurat de samme som for «vanlig» medlemsskap (se over).

Ønsker du ikke å sette opp autotrekk? Drop-in til kr 200,- pr time er mulig. Vi setter også jevnlig opp kurs og workshops av kortere varighet som det går an for ikke-medlemmer å bli med på. Følg med på disse nettsidene samt våre sider på FaceBook for å finne informasjon om disse.

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oslomagedans.com så skal vi gjøre vårt beste for å oppklare.

Timeplan finner du her

Pass på å sette mobiltlf i flymodus samt at mobilnett, wifi og bluetooth er avslått når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler.

Vi oppfordrer også alle til å følge Oslo Magedansstudios sider på FaceBook; https://www.facebook.com/OsloMagedans/ Dette er en åpen side hvor du gratis kan følge med når vi legger ut dansevideoer og annet. Her er det også korte livestreaminger med jevne mellomrom.