Oslo Magedans

MEDLEMSSKAP hos OSLO MAGEDANSSTUDIO

Fra og med 1. Januar 2020 legges driften av Oslo Magedansstudio om. Fra å holde kurs over 6 eller 7 uker der man melder seg på for en kursperiode av gangen og følger dette kurset, melder man seg nå inn som medlem og betaler en fast månedsavgift som så gir adgang til ALLE våre kurs. Man melder seg da ikke på, klassene kjøres etter drop-in-prinsippet. Både magedans, hula-hula, yoga, dance!, Jallabina, Zumba osv. Både de ukentlige timene og frittstående workshops, med påmelding, som settes opp med jevne mellomrom er inkludert i månedsavgiften (unntatt workshops der vi leier inn instruktør utenifra, som feks ved festivaler o.l.). Månedsprisen er kr 590,-.  Autotrekk-avtale (påkrevd!) med trekk den første i mnd må avtales med banken din. Vi har ingen app eller fancy nettløsning, vi bruker god, gammeldags mail for innmelding og for innsjekking bruker vi penn og papir (og oppfordre alle til heller å sette mobiltlf i flymodus når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler).

Vi har i utgangspunktet ingen bindingstid, men da vi er avhengig av litt stabilitet og forutsigbarhet, er det 3 mnd oppsigelse.

 

Etter å ha holdt dørene stengt i snart to måneder, ser det nå ut til at det er lys i enden av tunnelen. Men hos Oslo Magedansstudio fortsetter vi å være forsiktige. Vi kommer til å tilby noen oppmøte-timer, forbeholdt våre medlemmer, men fortsetter for fullt aktiviteten i våre «virtuelle dansestudioer»; videoer på YouTube samt livestreaming via vår lukkede gruppe på FaceBook.

For deg som ikke er medlem tilbyr vi online-abonnement som koster kr 450,- ; samtlige YouTube-videoer som legges ut i Mai, både i magedans, hula-hula, yoga, samt Dance!/Zumba. Se videoene når og hvor du vil, akkurat så mange ganger du vil. De er tilgjengelige også etter Mai er over. I tillegg får du adgang til vår lukkede FaceBook-gruppe hvor du kan være med når det streames, og kommentere/stille spørsmål i kommentarfeltet. Videoene blir også liggende i gruppa så man kan se dem seinere/fler ganger. Disse videoene blir liggende i gruppa ut Mai. 
 
Påmelding/betaling: send kr 450,- pr vipps til Siri på 91836653 Skriv hva det gjelder («ONLINE») samt e-Mail adressen din (hvis du ikke bruker vipps går det også fint å overføre til bankkonto 05351967090, men husk å skrive hva det gjelder). Link til videoene kommer i mail fortløpende hver gang vi legger ut nytt materiale. Husk også melde deg inn i FaceBook-gruppa vår for å være med på livestreaming: https://www.facebook.com/groups/327039641588314/ 
 
Les mer om Oslo Magedansstudios ONLINE-tilbud her: https://www.facebook.com/events/165201038161547/

Vi oppfordrer også alle til å følge Oslo Magedansstudios sider på FaceBook; https://www.facebook.com/OsloMagedans/ Dette er en åpen side hvor du gratis kan følge med når vi legger ut dansevideoer og annet. Her blir det også korte livestreaminger fra dansegruppene BELLYSTARS og SØSTRENE som har oppmøtetrening på torsdagene framover.

Merk at online-opplegg ALDRI kan erstatte faktisk fysisk oppmøte, vi gleeeeeeeeeder oss til vi igjen kan danse sammen 🙂

 

Fra og med 1. Januar 2020 legges driften av Oslo Magedansstudio om. Fra å holde kurs over 6 eller 7 uker der man melder seg på for en kursperiode av gangen og følger dette kurset, melder man seg nå inn som medlem og betaler en fast månedsavgift som så gir adgang til ALLE våre kurs. Man melder seg da ikke på, klassene kjøres etter drop-in-prinsippet. Både magedans, hula-hula, yoga, dance!, Jallabina, Zumba osv. Både de ukentlige timene og frittstående workshops, med påmelding, som settes opp med jevne mellomrom er inkludert i månedsavgiften (unntatt worskhops der vi leier inn instruktør utenifra, som feks ved festivaler o.l.). Månedsprisen er kr 590,-.  Autotrekk-avtale (påkrevd!) med trekk den første i mnd må avtales med banken din. Vi har ingen app eller fancy nettløsning, vi bruker god, gammeldags mail for innmelding og for innsjekking bruker vi penn og papir (og oppfordre alle til heller å sette mobiltlf i flymodus når du er hos oss – vi er flere som blir dårlige strålingen fra x antall mobiler).

Vi har i utgangspunktet ingen bindingstid, men da vi er avhengig av litt stabilitet og forutsigbarhet, er det 3 mnd oppsigelse.

Ønsker man å trene hos oss uten å være medlem, finnes følgende alternativer: Drop-in kr 200,- som betales kontant ved oppmøte (vi tar ikke kort og ønsker at mobilen er avslått/står i flymodus når du er hos oss, så vi ønsker heller ikke vipps. Det finnes massevis av minibanker i dansestudioets umiddelbare nærhet der man ta ut penger). Ved fulle kurs er det ikke anledning til å ta drop-in. For trimklassene våre (yoga, dance, jallabina, zumba, yogalates) er det også mulig å kjøpe klippekort; kr 1700,- for 10 klipp (har du et gammelt klippekort er dette fortsatt gyldig ut 12 mnd etter det ble kjøpt. Ingen endring der). Klippekortene er ikke gyldig på danseklassene (magedans, hula). For workshops utenom de ukentlige klassene, melder man seg på og betaler engangsavgift som før. For medlemmer er disse inkludert i prisen, med unntak av workshops der vi leier inn instruktør utenifra, som f.eks ved festivaler osv)

Har du spørsmål? Ta kontakt på post@oslomagedans.com

 

velkommen til trening med mening 🙂