Avslutningsfest

Søndag 17. Mars

Oslo Magedansstudios Påskeavslutning

https://www.facebook.com/events/1839243936537266

Påskeavslutning med opptredener av Oslo Magedansstudios elever og instruktører. Vi kan også glede oss over opptreden av dansere fra dansegruppa BELLYSTARS samt inviterte gjestedansere, og vi kan også by på litt sommerlig hula-hula-dans. Du får også se vår nystartede dansegruppe De Glade Amatører vise fram det de har øvd på onsdagskveldene siden Februar. kanskje blir du inspirert til selv å bli med i dansegruppa? les mer om dette her: Dansegruppe

Har du lyst å opptre? Ta kontakt med Siri på post@oslomagedans.com eller via pm på FaceBook. I FaceBook-eventet for avslutningsfesten finner du tider for ekstratrening for de som skal være med og opptre med koreografiene dere har lært på kurs.

Døra åpner kl.18.30 og showstart er kl.19. Entre kr.70,- Inkl. sur kaffe og tørre kjeks samt lodd i kveldens loddtrekning av fine, magedansrelaterte premier.

VELKOMMEN : )

Ta med deg venninner/mor/søster/kollegaer og bli med på en festlig Påskeavslutning.

https://www.facebook.com/events/1839243936537266

OBS! Ved alle treninger og arrangementer hos oss gjelder mobilforbud. Det betyr at du setter mobilen i flymodus OG deaktiverer wifi og bluetooth FØR du går inn i bygningen. Andre dingser som benytter trådløs kommunikasjon (iPad, pulsklokke, laptop, osv, legger du igjen hjemme)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *