OPPVISNING

MAGEDANSERINNE til ditt selskap?

Siri Ydstie, som eier og driver Oslo Magedansstudio, er kjent både for sin tekniske dyktighet sin utstråling og publikumskontakt. Hun kan leies inn til å underholde i ditt selskap, ta kontakt på post@oslomagedans.com eller mobil 91836653 (kun SMS) for mer informasjon. Magedans med sine glitrende kostymer, eksotiske uttrykk og heftige rytmer er et flott innslag enten festen har 10 eller 1000 gjester, og passer i 1001 Natt-temafester, bryllup, firmafester og en rekke andre events.

Prisen på standard oppdrag (ca 15 min oppvisning med 3 ulike låter der det legges vekt på variasjon i stil og uttrykk. Jubilanten/hedersgjesten kan gjerne trekkes med i dansen på siste låt dersom det er ønskelig; alltid ekstra artig med litt interaktivt show) er kr 1900,- Er det utenfor Oslo sentrum tilkommer kjøretillegg. Siri/Oslo Magedansstudio er registrert i Brønnøysundregisteret så kan gjerne fakturere. Magedansoppvisning er ikke moms-pliktig.

 Siri2014 BDE2cut DSCF1246

Ønsker dere fler enn en danser, er dette også en mulighet; Oslo Magedansstudios egen magedansgruppe BELLYSTARS har underholdt ved en rekke tilstelninger både i Norge og utlandet.

oslo magedans Magedans Bellystars


 Ønsker du oppvisning i Hula /Tahitisk dans tilbyr vi det også. Se mer på www.oslohula.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *