MAGEDANSERINNE til ditt selskap?

Siri Ydstie, som eier og driver Oslo Magedansstudio, er kjent både for sin tekniske dyktighet sin utstråling og publikumskontakt. Hun kan leies inn til å underholde i ditt selskap, ta kontakt på post@oslomagedans.com eller mobil 91836653 for mer informasjon. Magedans med sine glitrende kostymer, eksotiske uttrykk og heftige rytmer er et flott innslag enten festen har 10 eller 1000 gjester, og passer i 1001 Natt-temafester, bryllup, firmafester og en rekke andre events.

Prisen på standard oppdrag (ca 15 min oppvisning med 3 ulike låter der det legges vekt på variasjon i stil og uttrykk. Jubilanten/hedersgjesten kan gjerne trekkes med i dansen på siste låt dersom det er øsnkelig; alltid ekstra artig med litt interaktivt show) er kr 1900,- Er det utenfor Oslo tilkommer kjøretillegg. Siri/Oslo Magedansstudio er registrert i Brønnøysundregisteret så kan gjerne fakturere. Magedansoppvisning er ikke moms-pliktig.

Ønsker dere fler enn en danser, er dette også en mulighet; Oslo Magedansstudios egen magedansgruppe BELLYSTARS har underholdt ved en rekke tilstelninger både i Norge og utlandet.

BDE2cut

 

 

Magedans Bellystars


 Ønsker du oppvisning i Hula /Tahitisk dans tilbyr vi det også. Se mer på www.oslohula.com

 

I tilegg til å opptre i ulike private- og firma-events, danser Siri også jevnlig ved den persiske restauranren Persia i Keysergate 7 i Oslo sentrum. her er det magedans hver lørdag, Bordbestilling på www.persiaclassic.no