Om instruktørene

OSLO MAGEDANSSTUDIOS INSTRUKTØRER

Siri Ydstie begynte å danse allerede som 5-åring, magedans oppdaget hun i 1998. Hun eier og driver Oslo Magedansstudio og har jobbet fulltid med undervisning og opptredener i nettopp magedans siden 2000. I tillegg til kurs i eget dansestudio, er hun også en ettertraktet gjesteinstruktør og oppvisningsdanserinne både i Norge og verden forøvrig. Hun har sin magedansutdannelse hovedsakelig fra Egypt og USA, hvor hun har gått i lære hos noen av verdens ledende dansere og pedagoger. Hun reiser jevnlig til Midt-Østen for å fordype sin forståelse for dansen og kulturen, fremst til Egypt, men hun har også vært i Marokko bl.a. i forbindelse med innspillingen av en CD med magedansmusikk, og er nå innleid som kurs-og reiseleder fort nettopp Marokkoturer. Siri er også NAF-autorisert instruktør og jobbet en årrekke som instruktør hos StudentIdretten, hun er utdannet Yoga-instruktør fra Yandara i Mexico, og har instruktørutdannelse innen Tahitisk dans (Hula-hula) fra to ulike skoler (Te Tuamarama og Maikea) i tillegg til å være ZUMBA-instruktør. Ved siden av magedanskursene, underviser hun ukentlige hula-, yoga- og Zumba-timer i eget dansestudio, og er innleid som instruktør hos Sagene seniorsenter, Oslo Metropolitan University, samt Family Sports Club i Løten. Siri har også lært opp en rekke andre magedansinstruktører gjennom Norges Danseforbund sitt utdanningssystem. Hun har en Cand Mag-grad fra Universitetet i Oslo med fagene Engelsk, Psykologi og Religionshistorie.

 Siri Magedans
Foruten Siri underviser også Catherine hos Oslo Magedansstudio. Hun har lært magedans først ved Oslo Magedansstudio men har også vært på studietur både til Kairo og et utall andre steder der det har vært arrangert kurs med anerkjente master-instruktører. Hun er sertifisert magedansinstruktør ved Norges Danseforbund og er en uhyre populær instruktør. Som oppvisningsdanserinne opptrer hun for det meste med dansegruppene BELLYSTARS og KJERRINGER (Old Hags) – Oslo Magedansstudios egne, prisvinnende magedansgrupper. I tillegg til magedans, underviser Catherine også i ZUMBA og Pilates  både hos Oslo Magedansstudio, StudentIdretten og et par andre steder.

magedans

Lene Martinsen er nyeste tilskuddet til instruktørstaben. Lene har danset magedans i 15 år både i Norge og USA. Hun har vært deltaker ved Oslo Magedansstudio i mange år og er også med i dansegruppa BELLYSTARS. Lene er sertifisert Jallabina-instruktør og underviser i denne treningsformen samt hos Oslo Magedansstudio. Hun underviser også for Bedriftsidretten på Oslo Universitetssykehus, samt har kurs i yoga og pusteteknikker for seniorer ved STERK helse- og treningssenter på Løren.

Lisa Nilssen er en av hoveddanserne i dansegruppa BELLYSTARS og har også gjort seg bemerket som solodanserinne. Hun underviser i magedans og hula-hula både hos Oslo Magedansstudio og et par andre steder. Lisa er også utdannet Yoga-instruktør, og sees også ofte som oppvisningsdanserinne innen hula-hula.

magedans

Nora Marie Ask er et hyggelig tilskudd i vår instruktørstab. Nora er aktiv danser i Oslo Magedansstudios dansegruppe BELLYSTARS, der hun også er kostymesjef. Hun er kvalifisert instruktør både i trimkonseptet Jallabina og danseformen Ori Tahiti (hula-hula), i tillegg til at hun har erfaring som magedansinstruktør fra foreningen Laagens Juveler. Nora jobbet som instruktør både i Jallabina og hula-hula hos oss fra nyttår 2020 fram til lockdown. Nå har hun permisjon, men vi gleder oss til hun er tilbake som instruktør igjen om et års tid.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *