TIMEPLAN HØST 2017

kursstart 21-25 August.

  Mandag,TORSHOV Tirsdag Onsdag, SENTRUM Torsdag, SENTRUM Fredag, SENTRUM
Litt øvet magedansmorro. (Cath.) Kl.17.30-18.30 (Siri) Litt øv/øvet (Siri) Kl.17-18 BELLYSTARS-trening  DANCE! Kl.16.30-17.25
Nybegynner 1 (Cath.) Kl.18.45-19.45  Litt øvet koreografi og teknikk (Siri) Kl.18.15-19.15 BELLYSTARS-trening
 ZUMBA (Cath/Siri) Kl. 20-20.55 NYTT KURS, OPPSTART 13.September: Nybegynner 1 (Siri) Kl.19.30-20.30 Øvet (Lamya) Kl. 19.30-20.30

 

 

 

 

 

 

 

 

Sted: Rosenkrantzgt. 7 i Oslo sentrum og Bentsebrugt.11b på Torshov

Oppstart: 21 – 25 August, varighet 6 uker, dvs fram skolens høstferie. OBS! Nybegynner 1 onsdager starter 13 September, går over 4 uker og koster kr 600,-)

Pris: 6 ukers kurs kr 900,- Ønsker du å følge 2 ukentlige kurs betaler du 1600,-. Kursavgift betales til Oslo Magedans v/Siri Ydstie, kontonr. 0535 1967 090 før kursstart. Er du forhindret fra å møte en kveld, kan du ta igjen den tapte timen på ett av de andre kursene på timeplanen men det må gjøres innen 6-ukers perioden er omme. Dance!-klassene betales med klippekort som kan kjøpes i studio; 10 klipp kr 1200, 20 klipp kr 1900. Drop-in kr 200,- men kun 150,- for deg som følger våre ukentlig kurs. Dance!-klassen kan også brukes for å ta igjen tapte magedanstimer. (Betaling til konto eller kontant i studio – vi tar dessverre ikke kort eller vipps)

Påmelding: send en mail til post@oslomagedans.com, oppgi ønsket kurs samt fullt navn og adresse. Kursavgift betales umiddelbart etter bekreftet påmelding.

Info: har du spørsmål så ta kontakt på post@oslomagedans.com eller ring 91 83 66 53. Du finner oss også på FaceBook, søk Oslo Magedansstudio

Magedans ulike nivåer:

Nybegynner 1: grunnleggende teknikk, holdning, musikkforståelse. Vi setter sammen til en liten koreografi til en tyrkisk poplåt sånn at du har noe å bruke når du skal gi venner og bekjente en liten demonstrasjon. Denne omgangen er nybegynnerkurset lagt til mandager på Torshov.

Nybegynner 2: for deg som har gått minimum ett nybegynnerkurs eller helgekurs. Vi terper videre på den grunnleggende teknikken, lærer noen nye varianter, og setter det hele sammen til en liten koreografi til fengende musikk. Låta vi skal danse til denne omgangen er ganske sakt, en skikkelig seig godlåt, så man har virkelig tid til å gjøre bevegelsene ordentlig, dvele ved utførelsen.

Magedans-morro: for deg som allerede har fler runder med nybegynner 2 bak deg. Her terpes det videre på teknikk, tempo settes opp og vi jobber med en rekke korte og morsomme kombinasjoner for å få inn overganger. Vi pleier også å jobbe med plassering og formasjoner bare fordi det er så innmari gøy. Instruktør er Catherine.

Litt øvet koreografi: for deg som allerede har fler runder med nybegynner 2 bak deg. Her terpes det videre på teknikk, tempo settes opp og vi jobber med en rekke korte og morsomme kombinasjoner for å få inn overganger. Denne omgangen skal vi jobbe med en kort og enkel trommesolo-koreografi – en sikker vinner for deg som skal opptre! Instruktør er Siri.

Litt øvet/øvet: for deg som allerede har gått litt øvet flere omganger. Tempoet settes opp, og kombinasjonenen blir noe vanskeligere. Denne omgangen skal vi jobbe med en nye koreografi med masse spennende teknikk. Låta er nyeste hiten til Tyrkias pop-prins Tarkan: «Yolla».

Øvet: Instruktør Lamya Taoussi. Gled dere! Denne omgangen blir det koreografi til musikk med udødelige Oum Kalthoum.

BELLYSTARS: Oslo Magedansstudios egen dansegruppe som representerer studio ved festivaler, konkurranser og andre anledninger. Vi jobber både med gruppedanser og soloer og flere av gruppas medlemmer er med på profesjonelle oppdrag både som gruppedanesere og soloartister. Vi møtes fast annenhver torsdag og har ekstratreninger utover det etter avtale. Bellystars-medlemmer betaler en fast månedlig avgift som også inkluderer ALLE ordinære kurs ved Oslo Magedansstudio. Vi har nå plass til et par medlemmer til. Passer for deg som ønsker noe mer enn bare den ukentlige trimmen, som allerede har noe erfaring med å opptre og som har stabil deltagelse ved Oslo Magedansstudios kurs. Ta kontakt med Siri om du er interessert: post@oslomagedans.com eller mobil 91836653

18199231_1295825580514178_7697509055002383853_n

 

 

www.oslomagedans.comDance!: en 55min klasse der vi danser enkle koreografier inspirert av Zumba, magedans, disco osv, og blir gode og varme, for deretter å gjøre enkle men effektive styrkeøvelser som gjør oss fastere i fisken og gir oss en flott og sunn holdning. Klassen avsluttes med deilig og nyttig stretching som er sunt og godt både for kropp og sjel. Dance!-klassene betales med klippekort som kan kjøpes i studio; 10 klipp kr 1200,- Drop-in kr 200,- (dersom du følger – og har betalt for – ukentlig kurs i magedans eller yoga, betaler du bare 150,- for drop-in. Du kan også benytte Dance!-klassen som ta-igjen-time dersom du har gått klipp av en av timene i magedans eller yoga, men OBS! Det må gjøres iløpet av kursperioden og kan ikke spares til senere). Klippekortet er også gyldig på mandagens ZUMBA-klasser på Torshov.

Rolig Yoga: Passer for deg som allerede har vært med på Yoga introduksjonskurset vårt, men også du som aldri har prøvd yoga før er velkommen. Timen foregår i et rolig tempo med fokus på å roe ned kropp og sinn. Ta med yogamatte om du har.