MAGEDANSKURS APRIL/MAI 2017

(oppstart uke 17, dvs 24 – 28. April)

Tid Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
17.oo-18.00 Litt øvet teknikk/komb. (Cath.) Litt øv/øvet (Siri) DANCE! (Siri) Kl.17-17.55 Nybegynner.2 (Cath.) Rolig YOGA (Frida)
18.15-19.15 Nybegynner 2 (Cath.) Litt øvet koreografi (Siri) YOGA introduksjonskurs (Siri) Litt øvet teknikkk/komb. (Lamya)
19.30-20.30 Nybegynner 1 (Siri) Øvet (Lamya)

 

 

 

 

 

 

 

Magedans Bellystars

Sted: Rosenkrantzgt. 7 i Oslo sentrum (på Torshov kun mandags-Zumba denne perioden, klikk Zumba/Dance i toppmenyen for mer info)

Oppstart: uke 17, dvs 24 – 28 April, varighet 6 uker, dvs fram til Juni. (OBS! Dager som utgår pga helligdag/Nasjonaldag, tas igjen uka etter øevrige kurs er slutt, dvs første uka i Juni. Introduksjonskurset i Yoga går kun over 5 uker og koster kr 750,-)

Pris: 6 ukers kurs kr 900,- Ønsker du å følge 2 ukentlige kurs betaler du 1500,- (Introduksjonskurset i Yoga går kun over 5 uker og koster kr 750,-). Kursavgift betales til Oslo Magedans v/Siri Ydstie, kontonr. 0535 1967 090 før kursstart. Er du forhindret fra å møte en kveld, kan du ta igjen den tapte timen på ett av de andre kursene på timeplanen men det må gjøres innen 6-ukers perioden er omme. Dance!-klassene betales med klippekort som kan kjøpes i studio; 10 klipp kr 1200, 20 klipp kr 1900. Drop-in kr 200,- men kun 150,- for deg som følger våre ukentlig kurs. Dance!-klassen kan også brukes for å ta igjen tapte magedanstimer. (Betaling til konto eller kontant i studio – vi tar dessverre ikke kort eller vipps)

Påmelding: send en mail til post@oslomagedans.com, oppgi ønsket kurs samt fullt navn og adresse. Kursavgift betales umiddelbart etter bekreftet påmelding.

Info: har du spørsmål så ta kontakt på post@oslomagedans.com eller ring 91 83 66 53. Du finner oss også på FaceBook, søk Oslo Magedansstudio

Kursopplegg:

www.oslomagedans.comDance!: en 55min klasse der vi danser enkle koreografier inspirert av Zumba, magedans, disco osv, og blir gode og varme, for deretter å gjøre enkle men effektive styrkeøvelser som gjør oss fastere i fisken og gir oss en flott og sunn holdning. Klassen avsluttes med deilig og nyttig stretching som er sunt og godt både for kropp og sjel. Dance!-klassene betales med klippekort som kan kjøpes i studio; 10 klipp kr 1200,- Drop-in kr 200,- (dersom du følger – og har betalt for – ukentlig kurs i magedans eller yoga, betaler du bare 150,- for drop-in. Du kan også benytte Dance!-klassen som ta-igjen-time dersom du har gått klipp av en av timene i magedans eller yoga, men OBS! Det må gjøres iløpet av kursperioden og kan ikke spares til senere)

 

Yoga intro: en rolig yogaklasse der posisjonene og konseptene forklares og det gjøres individuelle tilpasninger. En finyoga
introduksjon til Yoga for deg som aldri har prøvd det før, (eller kanskje du har prøvd men ble forrvirret fordi intet ble forklart?) Fantastisk bra for kropp og sinn og svært lite hokuspokus. Ta med yogamatte om du har.

Rolig Yoga: en perfekt avslutning på uka / start på helgen. Passer for deg som allerede har vært med på Yoga, men også helt ferskinger er velkomne. Timen foregår i et rolig tempo med fokus på å roe ned kropp og sinn. Ta med yogamatte om du har.

 

Magedans ulike nivåer:

Nybegynner 1: grunnleggende teknikk, holdning, musikkforståelse. Vi setter sammen til en liten koreografi til en tyrkisk poplåt sånn at du har noe å bruke når du skal gi venner og bekjente en liten demonstrasjon

Nybegynner 2: for deg som har gått minimum ett nybegynnerkurs eller helgekurs. Vi terper videre på den grunnleggende teknikken, lærer noen nye varianter, og setter det hele sammen til en liten koreografi til fengende musikk. Denne omgangen blir det den fengende pop-låta «ouyoun el Maha» med Najwa Sultan

Litt øvet teknikk: for deg som allerede har fler runder med nybegynner 2 bak deg. Her terpes det videre på teknikk, tempo settes opp og vi jobber med en rekke korte og morsomme kombinasjoner for å få inn overganger. Vi pleier også å jobbe med plassering og formasjoner bare fordi det er så innmari gøy. Instruktør er Catherine på mandag og Lamya torsdag (ulike opplegg)

Litt øvet koreografi: for deg som allerede har fler runder med nybegynner 2 bak deg. Her terpes det videre på teknikk, tempo settes opp og vi jobber med en rekke korte og morsomme kombinasjoner for å få inn overganger. Til slutt blir kombinasjonene på magisk vis til en koreografi til super-fengende «La Tortura» av Shakira – en sikker vinner på sommerfesten! Veldig morsomt og du merker ikke at du samtidig får god trim. Instruktør er Siri.

Litt øvet/øvet: for deg som allerede har gått litt øvet flere omganger. Tempoet settes opp, og kombinasjonenen blir noe vanskeligere. Denne omgangen skal vi jobbe med massevis av shimmy, presise markeringer, men også endel seigere bevegelser. Det blir også koreografi, denne omgangen en superheftig trommesolo: «Swicy» (Du så Bellystars opptre med den på Al Farah-festen i Mars). Klikk deg inn på FaceBook-siden vår for å se video.

Øvet: Egyptisk Shaaby med Lamya. Gled dere!

Marokko2017-287